jordgubbstårta till...

1ce93524510d72660e3d155533628f60.png

Kolla varifrån!

jordgubbstårta till dagens midsommarfirande...


Har tränat...

0-6db9780585311fef0347927db94cf47b.png

Kolla varifrån!

Har tränat på min kära crosstrainer. Svettig as hell. Kanske syns. Svetten dryper om mig! Men det är ju bara härligt!


Sista avsnittet...

av E.R. och jag har seperationsångest BIG TIME!!!




Vill INTE att det ska ta slut...vill inte!
Det har varit min följeslagare sen jag flyttade upp till Fagersta för 11 år sen. Eller ja, kanske tidigare eftersom jag var uppe hos Magnus och hälsade på då och då....men "på riktigt" sen 11 år tillbaka har jag följt det slaviskt.

Kommer sakna det nu när det tar slut.
Måste vara den bästa TV-serien genom tiderna...

Min favorit genom tiderna är nog Dr. Mark Greene. Och Dr. John Carter och självklart Dr.Abby Lockhart och hennes karl Luka Kovac. Också Dr. Gregory Pratt, Dr. Elizabeth Corday och Dr. Neela Rasgotra, och många många fler!



Saknar det redan...! :~(



 


Fika på...

5a879cc20ace947c18dfee1b3e60af28.png

Kolla varifrån!

Fika på BusBorgen...


Fuck! Jag har tråkigt!

Fuck för att allt jag skrev försvann för att jag klantade mig. Varför såg jag inte ångra knappen? Gah!

Jaja. Jag har i alla fall tråkigt. Bara inväntar läggdags för att sen börja ännu en arbetsvecka...
Har inget att göra, det är för lugnt. Har haft att göra hela helgen så det är väl därför det känns tråkigt nu.

I fredags gjorde vi väl inget särskillt.
Jag handlade lite. Tränade lite på Orbitreken och sen tog vi en bastu hela familjen och blev rengjorda på djupet.
Jag och älsklingen åt lite onyttiga va hettere....va hettere....??? ;-) Kryddiga korvar av något slag iaf. Samt pommes och Halloumi. Jag ÄLSKAR halloumi! Skulle kunna äta hur mycket som helst tror jag...

Det blev lördag, jag fick sovmorgon. Den var efterlängtad!! Så skönt. Men var uppe ca 8. Donade lite och så sen åkte vi till Borlänge. Jag kände för att göra något. Inte bara vara hemma...
Kände för att strosa runt i någon trevlig stad eller någonstans bara. Hade tänkt mig Västerås, då kunde man kolla in i lite affärer samt fika och lite sånt. Men det var stängt pga nationaldagen.
Kupolen hade dock öppet så det fick duga. :-)
Denise "behövde" ju en ny sommarklänning och Daniela en "kini". Dvs en bikini. Vi hittade både och...(eller heter det ock? Näää...?)
Blev en till klänning till Denise...men när vi kom hem upptäckte jag att det var två små hål på den på magen. Fan vad trist.
Vad ska man göra? Be om pengar tillbaka? Be dem betala bensinen fram och tillbaka och byta klänningen? Eller be att få byta nästa gång man åker dit...? När det nu blir...??!!
Den var så fin...randig i regnbågens alla färger typ.

Till mig själv blev det ett par billiga "Foppa tofflor" i turkost, eller så nära jag kunde komma, och blommönster på. De hade inga enfärgade i den färgen. Men de är väl iofs lite mer himmelsblå-aktiga än turkosa. Men de fick duga. Ska dock bara användas här hemma...smidigt när man går ut och in på somrarna.
Hittade även ett par andra skor med kilklack i "toffelmodell".

Helst av allt skulle jag vilja ha ett par sådan här:


De är bara såååå snygga! Finns i svart också. Men jag tror jag gillar de här bättre. Men de är så dyra...
Men åååå...vill ha!

Har beställt en del kläder på postorder, därför köpte jag inget i Borlänge. Känns skönt att kunna shoppa hemma och prova i lugn och ro.
Handla kläder till sig själv när barnen är med går inte. Då är det bara stress stress...och det är synd om dem också tycker jag...de väntar så otåligt. Så det har inte hänt många gånger.
Nej, nu kan man prova i lugn och ro. Nackdelen är väl om storlekarna inte är bra och man vill prova igen för att se om den mindre/större passar bättre eller om man ska skippa det helt och hållet.
Men jag är optimistisk.
Och så väntetiden. När man väl bekräftat köpet i "kassan" så vill man ha kläderna...NU...på en gång...A.S.A.P! Alla har ju inte "express-tjänst". :-( Men men...den som väntar på något gott brukar det ju heta.

Vi åt även glass i Kupolen. Äkta italiensk. Jag testade glass med kaffesmak och kokossmak. De var goda. Det var lite kokosflarn i kokosglassen. Annorlunda. Men gott.
Magnus åt en med whiskeysmak och en med Mascarpone Cheese. Också goda. Whiskey-glassen smakade typ rom russin.
Denise åt blåbär, väldigt blåbärssyrlig i smaken, men god. Och Daniela åt vanilj. Den smakade väldigt annorlunda mot vanliga butikers vaniljglass. Men väldigt god.
De valde dock glass efter färgen...som killar säger att vi tjejer gör när vi väljer bil! ;-)

Godisköp för de små. Själv har jag ätit någon liten enstaka bit bara. En twix till förmiddagskaffet på jobbet i fredags för att fira att det var fredag. Det är typ allt på två veckor!
Snacka om att jag var sugen i godisbutiken. Men jag stod emot. *stolt*

Hemåt.
De små fick mumsa godis och vi vuxna donade lite. Jag tvättade, bytte lampor i hallen som varit trasiga alltför länge. Dammsög lite.

Magnus handlade lite kex och ost som vi åt till en film nere i biorummet.
Mysigt!

Sen fick Magnus en välbehövlig och välförtjänt massage. Han är duktig på att ge mig...nu var det hans tur...längtar efter när det blir min tur nästa gång!! :-D Att få alltså! :-p

Söndag...sovmorgon igen. =)
Hem till Magnus mormor och åt lite lunch. Följde med henne och Magnus mamma som också var där till Nisses i Smedjebacken, köpte inget särskillt...
Till Hembygdsgården (hemma i Fagersta) och fikade lite.
Efter det gjorde vi vår plikt och röstade...svårt val dock. Är inte alltför insatt...vet inte om det är så bra att rösta då egentligen? Hm...

Stannade till vid Magnus föräldrar och hälsade på hans pappa också.
Hemåt och de små fick cykla fram och tillbaka till "Servus". Behövde köpa mjölk och yoghurt till jobbet den här veckan. Har med mig en liter utav varje... till kaffe och the...och yoghurt som jag äter till frukosten på jobbet.

Jag och barnen gjorde lite jordgubbs- och rabarberpaj. Eller mest ja. De började rita lite och Denise gjorde en såååå fin teckning på hela familjen samt hennes jordgubbsnalle.
Vi sitter i en bil. Pappa kör. Jag sitter bredvid. Denise och Daniela sitter bak och jordgubbsnallen bredvid.
Det är nogranna detaljer, vi har alla bälte på oss. Det finns en gas och en bromspedal samt ratt.
Vi har även husvagnAR på släp. Varsin. Tom jordgubbsnalle fick en egen husvagn. I husvagnarna r det sängar...fast dem har hon inte ritat ut.
Sen fick hon skriva sitt namn på baksidan och även dagens datum. Men hon är inte sååå bra på siffror som på bokstäver.

Hon kan i princip hela alfabetet. I alla fall läsa bokstäverna, vet inte riktigt om hon kan skriva ett T om jag frågar henne. Har inte testat. Ska nog göra det.
Jag sa att hon fick skriva en 0a...blev rätt. En nia, blev vänd åt andra hållet. En 0a till och en 6 a...den blev nog också felvänd. Sen en 0a till och en 7a som också blev felvänd...men ändå. Hon är så duktig så duktig!

Hon imponerade på mig för någon månad sen när hon läste (bokstaverade) från mjölkpaketet. "URSPRUNGS KONTROLLERAD". Då missade hon O, T och L...men ändå. Nu kan hon dem. ;-)

Nehepp...jag kanske skulle satsa på en tidig kväll. Blir nog bussen till jobbet imorgon för jag ska ta en tjänstebil hem. Ska nämligen till Ockelbo och hålla i utbildning, eller vad man ska kalla de, på tisdag. Urk...
Först och främst. Kommer jag hitta dit? Har bara åkt dit, som passagerare i baksätet, en gång! Hm...jaja. Skrev ut en vägbeskrivning så vi får väl se. ;-)
Men det är ett orosmoment. Det andra är att stå inför 30 pers och tala...två gånger!! Gah!

Men men...det är relativt okända människor och det är bättre det än att det är en massa folk jag känner...men jag gillar det inte ändå.
Jaja...jag har ju skrivit materialet så det borde ju inte vara så svårt. Bara det att jag inte gillar att titta folk i ögonen...så jag vänder mig gärna mot ppt-bilderna och läser innantill istället...blärk. Jaja...vi får väl se hur det går.

Mot sängen då kanske...natti!

RSS 2.0